Att spara tid

Något som sparade mig mycket tid av funderingar kring jobb, var en fråga jag ställde mig själv.

Vart kan du tänka dig jobba 30 år framåt?

Många av oss som är i början av en karriär eller med sikte mot en karriär bort från arbetslöshet, ställer oss inte den frågan. Det är vanligt att bara ”köra på” med samma strategi som vi tidigare haft istället för att fråga oss själva vad vi gillar, men även vart vi kan se oss själva jobba 30 år framåt.

När jag inte hade jobb låg mitt fokus på de jobb jag verkligen hade intresse av och där jag kunde tänka mig jobba över en längre tid. Detta framtids-tänkande, kommer spara dig många års tid av osäkerhet vilket gör att du inte kommer ta osäkra jobb ”här och där”.

Sätt en plan som jag tidigare nämnt, ha en vision, tänk flera år framåt och tro på dig själv.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.