Tidiga dagar gör skillnaden

Skriver nu medan jag går igenom en grön park på väg till jobbet och inser hur stor skillnaden blir när jag vaknar tidigt. Det är ingen slump att du hinner så mycket mer när du vaknar tidigt, men viktigast av allt enligt mig så får du mycket mer energi när du lägger dig under en rimlig tid och vaknar tidigt. Du känner dig gladare och mer motivera. Prova så får du se!

När jag var arbetslös hade jag min dagbokskalender varje dag där jag planerade varje dag. Det gjorde en stor skillnad i mitt liv och jag kommer faktiskt att börja med dagbokskalender igen. Det är planering som kommer göra skillnad för dig gentemot den genomsnittliga individen oavsett om du är arbetslös eller i din karriär.

 

IMG-20180712-WA0002

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.