Karriärsråd från en entreprenör

Det finns väldigt många olika råd omkring oss ute nuförtiden. Ibland blir det nästan för mycket information. Det viktiga är att vara kritisk till information, men även att vara öppen för ny information. När du öppnar och vidgar dina vyer kommer du kunna se nya möjligheter.

Många saker kanske vi redan har hört flera gånger, men ibland behövs det att vi hör råden från en tredje person i synnerhet om den som ger råd själv har åstadkommit stora mål. Därmed vill jag dela med mig ett videoklipp som gav mig mycket motivation. Videon är ett tal som hålls av Sundar Pichai VD, Google.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.