Meriter

Att uppge meriter kan ibland förekomma i ansökningsformulär. Därav syftas det mer på vilka meriter du har som person från olika projekt eller föreningar som du varit delaktig inom, exempelvis verksam i jämställdhetsprojekt, coach/tränare, ledare inom arbetsmiljögrupp etc.

Arbetsmiljögrupper är en väldigt bra merit inte bara för ditt cv men även för dig som individ. Under förra året utbildades 9000 chefer och arbetsmiljöombud av företaget Prevent, en ökning med 10% jämfört med år 2015. De flesta deltagare inom utbildningarna hade grundutbildningen Bättre arbetsmiljö, däremot har nya föreskrifter kring bland annat #metoo lett till att det skapats efterfrågan inom fler områden gällande arbetsmiljöutbildningar.

Övriga frågor som jag även tycker skall tas upp är stress, utbrändhet, vuxenmobbning, passion och tillfredställelse. Det gäller att samtliga som jobbar på varje nivå i samhället, känner att de också inte blir för utmattade efter att ha jobbat länge i branschen. Däremot tror jag att risken för utbrändhet beror till stor del på att många gör ett jobb de inte finner passion och tillfredställelse för. Här kan många på ledningsnivå faktiskt göra skillnad genom att följa upp utvecklingen hos varje individ, att erbjuda interna utbildningar som tar fram unika egenskaper för varje person.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.