Passionen

Efter att ha lyssnat över 1 timme på Tony Robbins inspelning som handlar om att hitta sin passion och meningen med allt vi gör i våra liv. Meningen i det vi gör och våran passion till allt vi gör, blir drivkraften i vardagen. Det var verkligen inspirerande att lyssna på Tony Robbins och när du väl ger det lite tid så kommer du vilja lyssna mer.

Vi sätter ofta upp mål som inte resulterar i ett resultat vi ville ha från första början, men att skapa mål handlar mer om att förstå dig själv och få dig som människa att växa. Vi ställer ofta för höga krav vad gäller jobb, fritid, relationer etc. Det viktiga är att vi bearbetar rädslor snarare än att frukta dem. Meningen bakom någonting du gör eller vill uppnå är det som blir nyckeln till din framgång.

Videon presenteras nedantill.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.