Att läsa på om företaget du befinner dig inom

Jag har från tidigare erfarenheter bland olika företag, lärt mig att det är till stor fördel att kontinuerligt läsa om företaget du jobbar inom. Att läsa på om bolaget innebär att läsa kring den ekonomiska hållningen, men även vilka som sitter i styrelsen som sköter de större besluten. Hur ser deras bakgrund ut? Är de engagerade inom personalfrågor? Vilka beslut har tagits senaste åren?

Det är inte alltid som de anställda kanske verkligen känner till hur läget inom företaget är. Numera är detta inlägg väldigt viktigt då allt fler branscher blir digitaliserade och personal får ombytta roller.

 

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.