Dubai, en plats med många möjligheter

Efter min 5-dagars resa till Dubai så längtar jag redan tillbaka framförallt till värmen, stadslivet och värmen. Dubai är en av de sju emiraten inom Förenade Arabemiraten (UAE), där varje emirat fungerar som en stad självständiga från varandra.

Något som fick mig att öppna ögonen under min resa var alla möjligheter som fanns i Dubai, då det fanns många väletablerade internationella företag. I princip så är alla invånare sysselsatta med jobb inom flera olika branscher. Under en taxifärd så berättade arbetare på radion om att alla som jobbar inom staten alltid är sysselsatta med jobb och att de samtidigt njuter av värmen.  Jobb och möjligheter finns det gott om vilket skapar många möjligheter för arbetstagare såväl som egenföretagare. När det gäller jobb inom de olika emiraten gäller det att ta reda på vad som gäller angående arbetsvisum och boenden innan.

Jag reste även inrikes från Dubai till Abu Dhabi som är huvudstaden inom de Förenade Arabemiraten. Abu Dhabi är en snabbt växande stad som även har en stark ekonomi på ca 2920 miljarder sek i BNP vilket nästan motsvarar hela Sveriges BNP som år 2016 var omkring 4379 miljarder sek. Det finns mycket att göra i Abu Dhabi från fina stränder, biltävlingar, stora shoppingcenter till olika museum. Även inom denna stat finns många möjligheter till jobb eftersom det ständigt byggs inom staden och flera nya företag etableras.
För att få mer information om vad som behövs inför jobb inom Dubai och delar inom UAE se länken nedantill.

Till mer information: http://www.utlandsjobb.nu/hitta-arbete-i-dubai/

20170417_084657

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.