Stressigaste branschen

En undersökning har gjorts från 2 727 olika arbetsmiljöombud inom Farmaci & Hälsa över hela landet. Enligt undersökningen upplever 78 % av anställda inom Farmaci & Hälsa att stress och hög arbetsbelastning är ett förekommande problem, enl. Unionens arbetsmiljöbarometer.
Denna siffra ligger på topp bland samtliga Unionens branscher och kan därmed vara värt att ha i åtanke när det gäller att välja jobb inom just denna bransch. Vidare tycker vart fjärde ombud i branschen att den psykosociala arbetsmiljön är dålig och att stressen anses vara den mest angelägna frågan.

Däremot är detta ännu en bransch som utvecklats under det senaste decenniet med många efterfrågade tjänster. Som jag tidigare nämnt bland mina inlägg så är det viktigt att läsa av olika företag och försöka se vilka omdömen som finns kring de företagen, då det är värt att ta reda på hur tillfredställande en framtida arbetsplats kan vara.

 

6367917a0b1c71703e56218ed0046766.jpg

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.