Kontraktet med dig själv

När jag gick ut en sväng i det friska kvällsvädret idag så kom en upprepande tanke upp i mitt huvud, tanken om förbindelsen med oss själva. Det är ett viktigt nyckelord just förbindelse, eftersom resultatet av huruvida stor framgång vi uppnår beror av hur vi skapar vår egen förbindelse och håller det vi lovat inom oss själva.
Det kan vara enklare saker som att skriva en bok, spara pengar till en bil, eller att få sitt första 9-5 jobb.

En stor anledning till varför många inte kommer in på arbetsmarknaden har att göra med att en stor mängd av antal individer ännu inte skapat ett kontrakt med sig själva. Jag får ofta höra olika anledningar till varför någon inte skaffar ett gymkort trots att personen inte alls tränar på något sätt och varje gång handlar det om att personen inte är redo att skapa en förbindelse inom sig själv.
Det är inte enkelt att köpa ett gymkort till en början och därmed skapa ett kontrakt med sig själv, där du vet att du måste träna för att inte ha kastat bort pengar på ett gymkort. Just denna förbindelse är vad vi faktiskt behöver oavsett vart i livet vi än befinner oss.

Med fler förbindelser tycker jag också att det blir enklare för en att öppna upp sig själv och vara mer ärlig med sig själv.

fountain-pens-1393979__340

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.