Jobbtips från Eductus

Det finns en väl skriven och formulerad lista med 10 olika tips till hur du får ett jobb som Bemanningsföretaget Eductus presenterat på deras hemsida. Det är ofta svårt att veta vart någonstans jobbsökandet skall börja och hur vad som bör undvikas i syfte att skapa mer effektiv tid till att hitta ett jobb som vi vill ha.

Nedantill finns länken till 10 jobbtips från Eductus och jag tycker att tipsen är väldigt specifika och betydelsefulla, då allt som skrivs stämmer i verkligheten. En viktig faktor som Eductus beskriver om är att tänka först och söka sen d.v.s., att lägga energin på att söka jobb som du verkligen vill ha och inte skicka samma ansökningar till alla lediga jobb ute på nätet.

Till 10 tips för att få jobbet:

https://eductus.se/10-basta-tipsen-for-att-fa-jobbet/

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.