Trumps påverkan på svensk arbetsmarknad

Nu har Trump tillträtt som president i USA och oron väntar sedan en tid tillbaka i övriga länter såväl som Sverige. Trump hade tidigare nämnt att han vill bryta handelsavtal, vilket kan leda till en stor påverkan på svenskarnas sparande och pension, men även arbetsmarknaden. Den globala tillväxten kan komma att ta stryk och det kommer i sin tur drabba både svensk tillväxt och arbetsmarknad.

Personligen tycker jag varje medborgare i Sverige redan nu idag, skall förverkliga minst 1 affärsidé, då det gäller att bli alltmer självständig inför kommande arbetslöshet. Att ha en sidoinkomst även om du redan har ett arbete.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.