Hur du lär dig säljteknikerna

Vare sig jobbintervjuer, förhandlingar kring avtal, försäljning eller t.om. en dejt så handlar det till slutändan om att gå på avslut. Med avslut menas att få din vilja igenom av motparten, att övertyga personen du bemöter.

Vart vi än befinner oss bland människor så sker det förhandlingar hela tiden, det kan vara att få igenom ett beslut i sin skolgrupp, ett jobb från en ny arbetsgivare eller en försäljning av en produkt. Därmed är det viktigt att kontinuerligt lära sig säljtekniker, vilket den världskände författaren och entreprenören Jordan Belfort nu visar med det s.k. SLP-Straight Line Persuasion systemet via YouTube.

Till webinarvideon:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.