Långsiktigt tänkande

Vare sig du befinner dig i jakten efter det ultimata drömjobbet eller ett jobb för att snabbt få in en fot på arbetsmarknaden, så gäller det att ha ett lånsiktigt tänkande. Det innebär att kunna föreställa sig själv vart någonstans på ett företag du kan se dig själv jobba en längre tid och eventuellt livet ut. Det kan vara så att du har planer om att starta företag men även där kommer det långsiktiga tänkandet in i bilden igen, eftersom  det är lika viktigt att kunna se sitt företag långt framåt i tiden och vart det kan tänkas expandera sin verksamhet.

Det är väldigt vanligt att många individer släpper sitt tänkande kring framtiden och därmed slutar planera och därmed tar dagen som den kommer. Självklart är inte planering alltid roligt, men den som planerar skapar sig en trygghet både ekonomiskt och mentalt.

Affärssajten Forbes har skrivit om hur man kan skapa sig en framgångsrik affärsplan, se länken nedan för att ta dig vidare till framtidsplanen.

http://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=http://www.forbes.com/sites/actiontrumpseverything/2013/01/13/how-to-plan-your-life-when-you-cant-plan-your-life/&refURL=https://www.google.se/&referrer=https://www.google.se/

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.