Bli en Brand Ambassador idag

Jag läste om ett jobb förra året som Brand Ambassador som verkade väldigt intressant. Det handlar om att sälja välkända produkter som exempelvis Spotify och iZettle till olika företag omkring där du bor med hjälp av din mobil och dator. På uppdrag från ett stort företag Universal Avenue får du tillgång till ett system där du kan se flera olika potentiella köpare som du kan besöka och sälja produkten till.

Detta är ett utmärkt jobb för många likaså för de som inte har någon erfarenhet inom försäljning. Även om du inte vet mycket om försäljning eller inte heller vill jobba med sådant är det ändå bra att ha testat, eftersom försäljning kommer förr eller senare som jag skrev i ett tidigare inlägg om. Du kommer sälja in dig på en arbetsintervju till en arbetsgivare, du kommer att förhandla när du skall köpa eller sälja någonting vilket handlar om försäljning, du kommer att använda försäljningstekniker på en dejt osv.

Jobbet är flexibelt och du styr i princip allt själv och bevakar din egen tid.

https://www.universalavenue.com/?locale=sv

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.