Investering i dig själv

Enligt mig så är en av de viktigaste faktorerna i livet att investera i sig själv. Vad investerar du dina pengar inom? Själv har jag hittills gjort investeringar inom personlig träning, datorsystem för min webbsida samt min senaste och största investering ZTL. ZTL även kallad Zero To Launch är ett system skapat av en känd amerikansk entreprenör Ramith Sethi, där program och verktyg finns för allt som behövs åt att skapa sig en egen lönsam online verksamhet. Med lönsam så menar jag en idé som ger resultat både finansiellt och socialt.

Det här rådet ger jag ofta till andra, investera i dig själv. Gör det nu.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.