Privatekonomi och påverkan från andra

Denna del är en av de viktigaste inläggen eftersom det handlar om de personer som du har omkring dig och hur deras inverkan på dig kan påverka din privatekonomi antingen positivt eller negativt.
Jag skrev kort om externa faktorer som påverkar din privatekonomi i tidigare inlägg, däremot var det mer fokus på hur du kan göra för att omringa dig med människor som inte förhindrar dig från att lyckas. Här vill jag skriva mer specifikt om hur de närmaste du har omkring dig faktiskt kan påverka din privatekonomi direkt.

Att förstå vilka människor som finns omkring i ens vardagsliv är en bra utgångspunkt till vägen mot en mer stabil privatekonomi. Denna del när det gäller att försöka läsa av vänner eller närstående kan ta väldigt lång tid att förstå beroende på hur snabbt du är villig att lära dig sociala tekniker och människors förmåga till att dra din energi.

Ett enkelt sätt att förstå andra människor är att faktiskt observera övriga, lyssna till vad personen säger, vilka ord som kommer fram hos denne och vilka råd som personen ger dig.

 

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.