Presentation

Som jag tidigare nämnde i ett inlägg tidigare är kroppsspråk och presentationstekniken ofta avgörande för huruvida du kan få ett jobb eller inte.

Nedantill i detta inlägg finns ett Youtube-klipp med en av världens mest kända säljare Jordan Belfort, som har skapat ett effektivt system som fungerar både inom försäljning men även för mycket annat som att presentera dig inför någon person du gillar, eller en arbetsintervju osv.

Systemet J.Belfort skapat kallas SLP-The Straight Line Persuation  System, som handlar i stora drag om att försöka hålla en rak linje när du presenterar dig själv, såsom att vara bestämd och lyssna till vad den andra personen frågar efter hos dig. Belfort har även ett dvd-paket som går att handla digitalt över nätet, där alla metoder och tekniker sammanfattas i detalj i flera avsnitt.

Jag nämner inte detta i något reklamsyfte utan snarare för ett sätt att investera i dig själv och hitta flera sätt att lära sig mer om personlig utveckling.
Personligen har jag även själv tittat på alla avsnitt av Belforts avsnitt ur Straight Line Persuation System och fann det väldigt lärorikt och användbart. Det svårare därefter är att implementera alla tekniker i verkligheten vilket kan ta mer tid för vissa och mindre för andra, beroende på vilja.

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.