Rutin

Att skapa rutin och hålla rutin är en av de viktigare faktorerna vilket jag tidigare nämnt med andra termer i tidigare inlägg. Rutinen är också den del som kan vara svårast att fortsätta hålla i synnerhet om man haft ett mönster i sin livsstil som inte följt någon särskild rutin.

Tidigare nämnde jag om att köpa en kalenderbok och planera in veckorna oavsett hur mycket planerna följs eller inte, det huvudsakliga syftet är att hålla sig en rutin och se vad som går bra och mindre bra.
Lått oss för en stund skapa oss en bild i huvudet av ett samhälle där rutiner inte fullföljs. Hur skulle detta samhälle se ut? Chaufförerna bakom bussarna skulle komma och gå som de vill, butiksägarna skulle öppna och stänga butiken efter eget behov, skolor skulle bli utan ett fungerande system. Det skulle drabba alla människor i samhället till en hög grad. Därför bör en rutin skapas och fullföljas, vissa dagar kanske inte är lika produktiva som andra, huvudsaken är att fortsätta framåt och utvecklas.
Allt som beskrivits ovan gäller även för dig som haft en rutin tidigare exempelvis inom träning, men har behovet av en rutin.

I fall, i rise, i make mistakes, i live, i learn, i’ve ben hurt but im alive. Im human, im not perfect but im thankful.
– Lessons Learned In Life

amazing-nature-garden-view-wallpaper

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.