Mässor

Att besöka mässor med inriktning på jobb eller karriär är väldigt fördelaktigt och likaså ett unikt sätt att knyta kontakter på. Personligen vet jag att detta är ett utmärkt sätt att öka sitt nätverk av olika arbetsgivare men även möjligheter som kan leda dig till en snabb karriärsutveckling. Jag själv har gått på jobbmässor och pratat med olika arbetsgivare där jag även fick möjligheten att presentera mig själv kort, vilket senare ledde till att jag kunde få jobb och även göra skolarbete tillsammans med företag som jag hade presenterat mig till under jobbmässorna.

En ytterst viktig faktor när det gäller att skapa jobb, karriärmöjligheter eller skapa sociala relationer är att kunna presentera sig själv. Jag kommer att skriva mer om detta i kommande inlägg, men kort sammanfattat så tycker jag definitivt att varje individ bör lära sig olika säljtekniker, eftersom det är tekniker som är nyttiga för hela livet. Vart du än går och vilka kontakter du än skapar, så presenterar du dig själv och säljer ofta in en idé eller ett intresse likaså för motparten, ett utbyte av information sker i form av kommunikation.

För mer tips kring jobbmässor och hur du förbereder dig, se länken nedantill.

http://www.estradalingsas.se/wp-content/uploads/2015/10/S%C3%A5-lyckas-du-p%C3%A5-jobbm%C3%A4ssan.pdf

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.