Attityd

Det som begränsar oss som individer från att uppnå våra framgångar och starkaste intressen, är vi själva. Attityden eller som det ofta benämns på engelskan som ”mindset” formar oss utifrån vad vi väljer att tänka på. Vi kan alltid välja vad vi skall tänka på och rikta tankarna mot, eftersom att dit våra tankar går blir även den riktning vi går mot. Att skapa en inre styrka och förändra ditt ”mindset” d.v.s., hur du kan nå din högsta potential och ändra negativa tankar som inte ger dig energi till att fokusera tankarna på positiva tankar och vad som ger dig energi.

Varje dag gör vi val utifrån vad vi tycker och känner, därmed blir sinnet en ytterst viktig roll. Eisenhower-matrisen som finns i ett utav de tidigare inläggen är ett väldigt bra sätt att skapa en förändring i sina tankar och nå framgång.

 

socialimage_1433942262.jpg

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.