Träning och jobb

Det finns mycket att säga om träning och ibland kanske det till och med känns som överflödig information gällande träning. Det är dock viktigt att ta hänsyn till kroppen och bör därmed hålla igång med träning. Här gäller det enligt mig att inte tänka snålt, eftersom en investering i din egna hälsa är värt för resten av livet. Tänk själv, väljer du en större summa på personlig tränare och gymkort som ger dig välmående och personlig utveckling för resten av livet eller att spendera pengarna på godis, fest, kläder, tobak etc.?

New Jersey Universitet har gjort en sammanfattning över olika forskningspublikationer skrivna av studenter, som visar människors fysiska hälsa i förhållande till dess finansiella framgång.
Forskningsresultat visade bland annat ett samband mellan viktminskning och förmögenhetsbildning.  Det har föreslagits att vissa människor utvecklar en form av förebyggande tänkesätt ”, där det är troligt att överväga framtida konsekvenser av dagens aktiviteter såsom läsning ur näringstabeller  och spara pengar. Mer om undersökningen finns att läsa via länken, https://njaes.rutgers.edu/healthfinance/health-behaviors.asp

Vad gäller träning och vart du skall börja finns att läsa om på flertal sidor och det är även värt att investera pengar i sig själv i form av träning samt kost- och träningsrådgivning. Det är aldrig för sent för att träna.

Jag rekommenderar starkt att följa http://www.ptbyidris.com, en vän till mig som är dubbel medaljör i sm i tyngdlyftning och licensierad personlig tränare som jag fått många goda råd från som gav mig resultat.

 

”Confidence comes from discipline and training”
– Robert Kiyosaki

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.