Nu

Att påbörja en utveckling i ens egna livsstil är i början svårt, eftersom det är lätt att bli bekväm i den nuvarande situation som man har. Det gäller helt enkelt att agera nu, att börja göra någonting åt de förändringar som skall uppnås nu.
Det finns ingen anledning till att vänta med att påbörja de mål och förändringar som skall fullföljas, för att påbörja någonting. Detta är ofta skillnaden mellan de individer som gör någonting och de som bara pratar om att vilja göra någonting i sitt liv eller uppnå någonting utan att påbörja processen.

Ju mer tankarna går i termer av nu, så kommer förändringar att göras direkt och det viktiga här är att fortsätta sträva åt att vilja utvecklas och förbättras hela tiden. Att ständigt hitta lösningar, nya vägar och att fortsätta utvecklas som människa, istället för att hitta ursäkter för att inte vilja fullfölja målen.

Att även skapa en daglig rutin av motion och välmående ger många fördelar till att hålla en god hälsa. Det har även blivit allt vanligare att ha en kall morgondusch, vilket har visat sig ge många fördelar för kroppen eftersom kroppen utsöndrar större mängder endorfiner under denna form av nedkylning, som i sin tur skapar immunitet mot förkylningar exempelvis.

Här presenterar den framgångsrike författaren och motivationstalaren Anthony Robbins om kraften att agera nu.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.