Gör bara

Till en början är det viktigaste, ”att börja göra”. Att påbörja någonting är den process som drar mycket av din energi och tid i början. Om inte en påbörjan av framtidsplanen sker, kommer det att ligga och gro i tankarna under en lång period. Det som påbörjar processen av att påbörja någonting, är ofta anknutet till att ta reda på vilka intressen som ligger inom ditt område.

Det finns säkerligen specifika metoder eller ”de fem bästa tipsen till att hitta jobb” osv., men ingen av dessa metoder kommer att tillämpas av dig om du inte agerar nu. Att bara börja göra, är det som skiljer sig mellan de människor som får saker och ting gjort och de människor som inte ens försökte.

Det finns två simpla val att göra oavsett åt vilket håll dina planer riktar sig. De två valen består av följande: Jobb eller Studier. Svårare än så är det egentligen inte. Självklart handlar livet om mycket mer än så, som att finna ett välmående och en inre balans etc., men förr eller senare kommer en människa behöva försörja sig själv och därmed behövs en stadig inkomst.

Övriga framtidsplaner och drömmar är alltså positivt att ha med sig i livet, men det viktigaste är att investera i sin framtid alltså att börja skapa sig en inkomstkälla, då jobb underlättar för att fullfölja drömmar och framtidsplaner.

”Just do it”
– Art Williams

En tanke på “Gör bara

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.